Disse ting skal du holde øje med på din bil

Rød bil

Når man har en bil, så skal man huske, at den skal til service på bestemte tidspunkter i dens levetid. Når bilen kommer til service, er der ting der altid bliver lavet og undersøgt, men der er også en del ting som du selv kan holde øje med. Har du opmærksomheden på små ændringer på enten dæk, motor eller noget helt andet, så kan du nå at opfange eventuelle problemer inden de opstår. Her kan du læse et par af de områder du selv kan holde øje med, imellem hvert serviceeftersyn.

 

  • Rust

Hvis der er noget man nærmest ikke kan undgå, så er det at få rust på sin bil. Alle biler vil på et eller andet tidspunkt begynde at ruste lidt, men det er også OK, så længe det ikke er på steder der vil ødelægge bilen. Hvis du har opdaget rust i tide, så kan du besøge dit værksted, og de vil kunne hjælpe med at reparere rustskaden inden den bliver for slem.

 

  • Lys

Det er super vigtigt at man har ordenlige lys på sin bil, og at alle lys virker. Det gælder både for lys foran på bilen og bagpå. Har man en forlygte, baglygte eller måske et blinklys der ikke virker, kan det være til fare for både dig selv og andre bilister i trafikken. Har du et lys der ikke virker, så kan du i de fleste tilfælde selv skifte pæren, men ellers kan et serviceværksted hurtigt ordne det.

 

  • Dæk

Dine dæk skal, ifølge loven, have en vis dybde i sine markeringer. Lever dine dæk ikke op til lovkravene, så kan det være til stor fare for dig selv, da bilen ikke har samme greb i vejen. Er du selv i tvivl om dine dæk er OK, så besøg dit serviceværksted og få en vurdering, men det er altid en god idé at holde øje med løbende.

 

De fleste bilforhandlere har gode servicetilbud der er tilpasset din bil, men det kan være forskelligt hvordan disse aftaler er sammensat. Har du for eksempel en Renault, så er du rigtig godt stillet ift. service. En komplet serviceaftale vil give dig helt ro i sindet, og overholder du blot servicetiderne så vil din bil ikke fejle noget. Med Renault service vil din kørsel bliver sjovere, da bilen holdes vedlige og dermed også holder længere. Med en serviceaftale kommer du sikkert igennem vinteren uden problemer, du får ikke uventede overraskelser og du kan slappe af fordi du altid har en fast plan omkring service. Du bliver tilbudt servicetider der passer ind i din hverdag, servicepakker der passer til dine behov og ekstra assistance hvis noget skulle gå galt.

Du skal ikke lede længere for at finde en bil side som kan give dig de vigtige informationer omkring hvilken bil du skal have næste gang. Sørg derfor for at læse vores guides.

© Veritaswebsites.com – 2019 All Rights Reserved