Din nye bil skal også tjekkes

Porsche

Det kan have stor betydning om du får monteret dit udstyr fra fabrikken eller om det er udstyr der bliver eftermonteret. Det er nemlig disse elementer der kan have en betydning for din bils garanti. Udstyr til bilen kan være meget dyrt, og derfor er det let at tage forkerte beslutninger. Man kan komme til at vælge udstyr der er unødvendigt og hvor det blot er en ekstra omkostning, eller man kan vælge at øge køreglæden og måske endda sikkerheden ved at vælge det rigtige udstyr. Så her er det vigtigt at du er opmærksom på hvilket udstyr du selv har brug for.

 

Eftermontering af originalt udstyr

Hvis der er tale om eftermontering af originalt biludstyr, så er det udstyr som din forhandler vil kunne montere efter bilen er købt og produceret. Dette kan ofte være en billigere løsning end fabriksmonteret udstyr, men der er også ting som man ikke kan få eftermonteret. Det udstyr man blandt andet har mulighed for at få eftermonteret er anhængertræk, kørelys og alufælge. Du skal være opmærksom på, om det nye udstyr er dækket af garantien, da dette kan variere fra producent til producent. Hvis du vil vide mere om dine eftermonterings muligheder, så er det en god idé at tage snakken med din bilforhandler før du køber bilen. Har du en bil der skal have eftermonteret noget udstyr, så skal du undersøge udbuddet og priserne inden du vælger hvad du skal have.

 

Fabriksmontering af udstyr

Når man snakker om fabriksmonteret udstyr, så er det oftest udstyr man bestiller på samme tid som man køber sin nye bil. Her biler bilen sat sammen med det udstyr man ønsker og bilen bliver produceret efter det. Det er det fabriksmonteret udstyr der ofte er det bedste, da det er specifikt tilpasset til bilen og dermed er det en del af den garanti man har på den nye bil – også kaldet nyvognsgarantien. Når man som køber af en ny bil, skal ud og vælge det udstyr man vil have, så har producenterne ofte lavet pakkeløsninger. Mange af de elementer man kan bestille som fabriksmonteret udstyr er også noget man ikke har mulighed for at vælge til på et senere tidspunkt. Det er blandt andet ting som soltag, specielt rat, sædevarme, fartpilot og meget andet. Det er en god idé at være klar over hvad man ønsker, inden man tager snakken med sin bilforhandler. På den måde er man så godt forberedt som muligt, om man bliver ikke lige så let fristet af noget man ikke har brug for.

Du skal ikke lede længere for at finde en bil side som kan give dig de vigtige informationer omkring hvilken bil du skal have næste gang. Sørg derfor for at læse vores guides.

© Veritaswebsites.com – 2019 All Rights Reserved